Nieuws!

Woei! spannend moment, peerke zei met net dat ie de admin had gefixt, dus er zou weer nieuwd gepost kunnen worden…

well well…

ff wat info:

Sproggle en ondergetekende zijn nog steeds van plan de site opnieuw in elkaar te zetten. maar dat zal nog ff duren. vrees ik. Mocht iemand zich geroepen voelen (een fireworksfreak ofzo ) dan houden wij ons aan bevolen.


ok, genoeg huishoudelijke mededelingen.

Ik heb vandaag bericht gehad dat het naughtique concept weer nieuw leven ingeblazen wordt. en wel door endzjin. Potverdrie dat is natuurlijk altijd leuk om te horen! de datum is 30 juni, maar verder moet er nog het een en ander geregeld worden. misschien zit er nog wat leuks in voor wat benny mensen, ik hou jullie op de hoogte voor mij zit er misschien iets extra leuks in, wat dan weer te maken heeft met een hobby…. maar later meer dus.

Wat ik mij mbt de bezoekers van deze site eigenlijk afvraag is, wie hier/nog komen en wat ze tegenwoordig doen.

Om zelf maar af te trappen:

Ik werk tegenwoordig bij een It bedrijf, alwaar ik de functie van testengineer invul. ben hier op 1 februari 2005 begonnen en heb toen een traineeship van 2 maanden gevolgd, waarvan ik 3 weken aan de Ohio University heb gezeten. nooit verkeerd natuurlijk. ik woon sinds 1 feb in Arnhem, samen met mijn bro en een vriend van hem. thats it!

the pen is yours!

ben benieuwd.

hmz peer en ik lopen een beetje langs elkaar heen te posten, hij had nog wat nuttige info voor rss users:

Door mijn vrije tijd heb ik ook maar meteen ff een paar foutjes gefixed, zodat de rest ook weer naar hartelust hier kan gaan posten ;) Dus verwacht snel een post van Cyborg :)

Maar voor het RSS-gedoe:

Voor het laatste nieuws, gebruik je:

http://www.thebenny.nl/nieuws.xml

Voor de laatste reacties, gebruik je:

http://www.thebenny.nl/reacties.xml

Je kan programma’s als Mozilla Thunderbird, Mozilla Firefox (in combinatie met bijv. Sage) of een andere RSS-reader gebruiken om zo uptodate te blijven van nieuwtjes op TheBenny.NL!

6 Responses to “Nieuws!”

 1. Cyborg Says:

  and we have lift off

 2. Reggino Says:

  for good old times sake

 3. Cyborg Says:

  indeed, misschien is een retro layout hier op zijn plaats

 4. Gekkie Says:

  Zow..

  Ook ik zal hier mijn legacy even tonen

  Werkzaam nog steeds bij Kingsquare en verder is het eigenlijk allemaal niet zo bijzonder?

  Wl ben ik de laatste der mohikanen: er is niemand meer van de oude garde die nog TheBenny bewoont behalve ik… Heel eenzaam, alleen en misschien wel beetje zielig: maar goed…

  Overigens als iemand die niet direct bij Endzjin zit nog naar de vernieuwde Naughtique wilt: roept u maar!

 5. Peerke Says:

  Ik ga er vanuit dat oud-TheBenny bewoners er sowieso heen kunnen gaan?

 6. Cyborg Says:

  die onderhandelingen zijn nog niet afgerond…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


The Benny is powered by
True Wordpress

15 queries. 0.241 seconds.