Archive for May, 2001

Docenten @ TheBenny

Tuesday, May 29th, 2001

Piepel (jong en oud te samen)
Morgen is het zover, de I-docenten van het IIE zullen zich gaan begeven richting TheBenny. Dit natuurlijk niet alleen vanwege het hele zwemfestijn wat zich (as-always) zal voltrekken die avond, maar ook om te “ooooh”-en en “aaaaaah”-en naar het intranet en alle andere technische snufjes die aanwezig zijn @ TheBenny.
Dit [...]

Ziekheid

Tuesday, May 29th, 2001

Jammer, zo’n postersaccount. Maar ik begrijp dat het niet anders kon. Jammer dat sommige mensen goeie initiatieven alleen maar kunnen verzieken. Triest dat mensen onder andere namen posten. Sneue dingen zijn geschreven….
Nieuwe start, dan maar op deze manier?

Edited on 30-05-2001 1:43 by Reggino

De Kleurplaat – Deel 2

Tuesday, May 29th, 2001

Beste mensen,
Omdat HerbIe vertrekt, heeft hij voor de laatste maal een kleurplaat voor ons geregeld.

Het is net als de vorige keer de bedoeling, zo creatief mogelijk met deze kleurplaat om te springen. De kleurplaat staat deze keer in het teken van de zomervakantie.
Hier is tie dan :

Mzzl Spaar.

Macho’s @ TheBenny

Saturday, May 26th, 2001

Barbecuende mannen zijn sexy, tenminste dat vinden zij zelf. Dat blijkt uit een onderzoek dat een Britse supermarktketen aan het begin van het barbecueseizoen heeft gehouden.


Een op de tien ondervraagden zegt zich bij het keren van de kebabspiezen en de worstjes te voelen als een oermens of holbewoner die zijn familie van vlees voorziet.
….
Maar [...]

Wist u dat …. ?

Monday, May 21st, 2001

Yoow peoples,
Tijd voor een nieuwe post op thebenny en wel 1 met het volgende onderwerp: “Wist u dat …?”. Het is de bedoeling dat de duisterste geheimen over iedereen nu eindelijk eens een keer boven komen.. hehe… Het is dus de bedoeling dat iedereen een paar wist u datjes plaatst.
Om alvast maar ff een aftrap [...]


The Benny is powered by
True Wordpress

12 queries. 0.091 seconds.