Archive for June, 2000

Klote Italianen!

Thursday, June 29th, 2000

Oh oh oh….wat een T*ringzooi! Gruwelijk…klote klote klote….ik ben kapot!! Die Klote Italianen hebben ECHT mzzl gehad…en die Nederlanders…ongelofeloos…5 van de 6 pingels missen! nee nee nee….et kan niet waar zijn…we waren de beste van de 2, zeker in de eerste helft..nog beter dan tegen Yugo!

Maar goed…tis niet anders…Rijkaard: BEDANKT, Bergkamp: BEDANKT, je bent een [...]

Nederland o Nederland

Thursday, June 29th, 2000

Nederland o Nederland, een liedje van ander Hzes dat normaal wordt gezongen als het allemaal een beetje goed gaat…nu kan je alleen zeggen Nederland o Nederland, wat werd er toch een hoop geprutst….K*t dat het allemaal weer eens niet goed ging…weinig feest dus zondag, maar ja…nix aan te doen…ik denk dat ik nog maar eens [...]

Zo Zo … weer een dag!

Thursday, June 29th, 2000

Dag Mensuh!
Dat was weer een daggie zeg, ten eerste wil ik me collega en vriend (want hij mag Patje zeggen EN heeft me telefoonnummer!!) Dimitri zeggen dat ik het héél erg waardeer dat hij zijn stukje aan mij heeft gededicate! Top! Komt wel weer goed…volgende keer meer SpagheDimi…

Ik heb vandaag me OAT gehad, ging best [...]

Linx

Thursday, June 29th, 2000

Jow, op dit late tijdstip 3:32 uurzit ik nog ff lekker wat linx toe te voegen voor de site, maar mijn inspiratie is een beetje op, dus ik denk dat ik een andere keer maar weer eens verder ga..mensen houdoe en de mazzel!
Veni, Vidi, Vici….en ik ga me bed maar eens opzoeken….o nee ik lig [...]

Nieuw! de links database

Thursday, June 29th, 2000

Jow mensen, we hebben weer eens wat zitten prutsen en vandaag is het een link database geworden.
Het is de bedoeling dat jullie je stoerste links invullen en doorsturen, wij checken hem en keuren hem goed (of af) en hij komt dan automatisch op de site.
Het mogen links zijn van je eigen pagina, je favorite warez [...]


The Benny is powered by
True Wordpress

12 queries. 0.215 seconds.